sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sydänkoru ja muita viikonlopun väkerryksiä


Syksyn flunssakausi on ajautunut meillekin. Nuorimmainen sairasti viikonlopun, omaa flunssaa yritän työntää tuonnemmaksi: älä tule flunssa kiltti! Jos jotakin positiivista sairastelusta haetaan, niin sehän on se, ettei tarvitse tehdä mitään ja voi vaikka vain päivitellä blogia tai hieman koruilla : ).

Viikonlopun aikana syntyi lahjaksi mm. tämä korusetti. Yksinkertainen, hyväksi todettu korusettikaava sai tällä kertaa riipukseksi sydämen ja helmen ja rannekoruun neliapilan ja helmen. Helmet ovat kirkkaita hopeafolihelmiä ja kaikki korunosat HelmiQ:sta - jossa muuten taas mahtavan nopea toimitus!


O on innostunut tekemään kutistemuovikoruja, näillä on hyvä lahjoa jouluna kummit ja muut läheiset! Uusi setti kutistemuovia odottaa tuolla taas käsittelyä : ). 

Yksinkertaisten korujen ystävänä lahjoin vielä itseänikin HOPE-riipuksella ja pitkällä ketjulla : ).Ja uusia lukioitakin on ilmestynyt, tervetuloa mukaan!!!


Some jewerly: a necklace and a bracelet from glass pearls (with silvery inside). O also made a few lockets from shrinking plastic.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoisia koruja :) Kutistemuoviin en ole vielä tutustunutkaan

    VastaaPoista