perjantai 14. syyskuuta 2012

Mekon ja paidan uusi elämä


Sain kesällä eräältä ystävältäni kaksi pienen tytön vaatetta uusiokäyttöön. Toisessa oli reikä ja toisessa kaula-aukon huolittelu löpsööntynyt. Hetken vaatteet pyörivät laatikossa, mutta päätyivät pian pussukoiksi joululahjavarastoon. Toisen pussukan sisälle laitoin vielä pienen pehmosydämen kera kulkusen, jonka tietysti unohdin kuvata, mutta kuvitelkaa se mielessänne : ).

Tilasin myös uudet käsityönauhat Euroteamilta. Tämä oli pitkän prosessin hieno päätös, sillä alunperin tilasin nauhat merkitse.fi-sivustolta sillä seurauksella, että jouduin tekemään yrityksestä rikosilmoituksen. Tuotteita ei tullut, asiakaspalveluun ei saanut s-postitse tai puhelimitse mitään yhteyttä, kuluttajavirastonkaan yhteydenotto firmaan ei auttanut, joten ainoa keino oli olla poliisiin yhteydessä. Onneksi sain kuitenkin peruuttaa rikosilmoituksen, sillä firma otti vihdoin yhteyttä ja maksoi rahat takaisin - tuotteita en enää kuitenkaan halunnut sieltä. Joten tilaus Euroteamille ja nauhat olivat minulla muutamassa päivässä. Hirveä vaiva muutaman nauhan takia, mutta sainpahan lopulta luotettavasta paikasta nauhat ja nopeasti! (ja p.s. nauhat ovat nimikointinauhoja, 100 kpl 28 € : ))Two toilet bags out of two clothes : ).

1 kommentti:

  1. Hyvin olet saanut vaatteita kierrätettyä ja onneksi tuo nauhaepisodikin lopulta päättyi hyvin:)

    Kyselit "Vintage made for you" blogger- pohjista ja vinkkinä sinulle että valitse malliksi "Picture Window" ja kokeile sitten asentaa haluamasi pohja... niin ainakin minulla alkoi toimia:)

    VastaaPoista