maanantai 17. syyskuuta 2012

Shallow Leaf ja pientä tuunausta


En taida päästä tästä eroon. Tästä ketjusta siis. Se on kiva ketju. Siihen voi linkittää mitä vain ja aina tulee kiva koru. Yleensä se kiva koru lähtee lahjaksi, niinkuin tämäkin ja yleensä sitä ketjua toivotaan, niinkuin tässäkin : ). Joten jatkan linkittämistä :).Ja mielestäni, jos saan vielä toistaa itseäni, hopeafoliohelmet ovat todella kauniita helmiä. Joten niitä piti tähänkin laittaa, tällä kertaa sinisenä. Lisäksi helmiäishelmiä. Rannekorun tein samoista helmistä ja helmihatuista.

Kaulakorun nimeksi annoin Shallow Leaf (ihan huvikseni, koska se on kiva nimi : )). Rannekoru olkoon vain sen kaveri, ilman nimeä :).

Ohessa ehdin myös tuunata erään oman korun. Olen saanut Talon sydän -nimisen kalevalakorun lahjaksi, mutta siitä meni ketju poikki ja sen jälkeen rikkinäinen ketju hävisi (epäiltyjä on kolme, mutta kukaan ei tunnusta). Joten tilasin pronssinväristä ketjua ja laitoin lukoksi vielä pienen vintage-lukon. (Vintage-henkeenkin olen nyt vähän hurahtanut, kuten blogin taustasta huomaat...)Ei muuta kuin mukavaa viikkoa kaikille!

p.s. lisäsin kaksi uutta korutarvikekauppaa "Ihanat hankinnat"-sivulle!Another piece of chain jewerly, "Shallow Leaf". Shallow Leaf has a friend, a bracelet which has been made out of same blue pearls and silver colour jewerly parts.

I also fixed my Kalevala jewerly with a new chain and a lock.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti