perjantai 11. tammikuuta 2013

Pehmeä banaanikakku (G, M)


Testaan lähes viikottain erilaisia muunneltuja reseptejä. Olen todennut, että jos leipomus häviää nopeasti kanssaihmisteni massuihin, se on blogin päivityksen paikka. Tämä banaanikakku täytti määritelmän, joten resepti on tässä:

BANAANIKAKKU (G, M)

1 dl rypsiöljyä
2 dl sokeria
2 munaa
5dl gluteenitonta jauhoseosta (vaaleaa)
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivääriä
2 tl kanelia
2½-3 banaania soseutettuna
½ dl kylmää kahvia

Sekä gluteenittomia korppujauhoja, kauraleseitä (jos käyvät) tms. vuoan jauhottamiseen.

- kaada kaikki ainekset kulhoon ja sekoita ne yhdellä kertaa tasaiseksi taikinaksi
- voitele ja jauhota vuoka
- kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti