tiistai 29. tammikuuta 2013

"Bläkhorset" ja pari muuta trikoo-ompelusta


Esikoisen kalsarivarastossakin olisi täydennettävää: tarve olisi erityisesti sopiville boksereille. Selailin kaikki Ottobre-lehteni enkä löytänyt lainkaan bokserikaavaa, jolla olisi saanut suoraan tehtyä 156 tai 164 cm kokoiset pökät (jos jollakin on antaa vinkkiä sopivasta kaavasta, niin otetaan vastaan :)). Löysin kuitenkin uimahousukaavan, jolla tein nämä "bläkhorset": kirpparilta ostettua black horse -kumpparia, musta vanha trikoopaita sekä apina- ja raitatrikoota omasta palakasasta. Ainoa miinus näissä oli kuitenkin saumat, jotka olivat väärissä kohdissa alusvaatekäyttöön. Vaikka takapuolessa vilisee apinoita, niin sekään ei inspiroinut esikoista muuta kuin kokeilemaan....


Oma trikookasa alkaa pikkuhiljaa huveta, mutta vielä löytyy paloja, joista saa tehtyä E:lle mekkojakin. Otus-mekon tein Ottobren 4/2012 raglanhihaisen paidan kaavalla, helmaa vain levensin ja pidensin. Vihreä leijonamekko on oma sovellus, yläosa lienee Ottobren Minnie-mekosta.
2 kommenttia:

  1. Aivan ihania juttuja löytyi täältäkin, jäin koukkuun sivuja kanssa pläräämään!=) Aikas samanlaiset kiinnostuksen kohteet meillä:) Pistän sinut blogislistalle jos ok:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ilman muuta käy! Minä alan opiskella pikkuhiljaa tuota kakkuaskartelua blogistasi inspiroituneena :)!

    VastaaPoista