keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Kurkistus joulupöytään


Tänään nykertelimme joulupöydän kukkakoristeita. En ole ikinä tehnyt mitään havuasetelmia, joten aikahan se oli sellaistakin kokeilla. Apuna toimi ahkera 5-vuotiaamme, joka teki innostuneena myös pienen asetelman lasiin.

Käytin asetelmassa kuusen havua, mäntyä, katajaa, puolukan varpuja, mustikan varpuja, pieniä joulupalloja, helmiä, käpysen, ruusuja ja rautalankaa. Aluslautasena on noin 8*20 cm suorakulmainen lautanen ja kukkasientä tuli siihen päälle iso kimpale.

Näistä voisi kyllä innostua enemmänkin : )!

6 kommenttia:

 1. VAU! Voi kun itselläkin taidot riittäisivät!

  VastaaPoista
 2. Onpas hienoja! Ihana idea, meillä on joulupöytä aina niin vauhdilla koottu, ettei mitään koristeluja ehdi edes ajattella. Ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Älä A lannistu, meilläkin suhataan monesti vauhdilla, mutta jos vain ehdin vähän miettiä jotain aiemmin, niin käytän ajan hyväkseni : ). Se on meillä ehkä sitten jostain muusta pois : ). Ja mua auttaa kaksi askartelukärpästä, jotka mielellään tökkivät havuja, hakevat niitä metsästä ja suunnittelevat itse. Eli vaihe 1: metsään, siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on:) Tuollaisen voisin haluta omaankin pöytääni,tuoksuukin varmasti ihanasti!
  Oikeasti on pakko kommentoida nuorten miesten lahjaideaasi; loistoidea! Täytyykin alkaa saalistamaan vanhoja vöitä sieltä sun täältä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ja sehän se parasta on: ihana havun tuoksu!

  Joo, kannattaa pönkiä kirppikset vöiden varalta, minäkin ostin pari ylimääräistä varastoon, jos vielä nuorempikin polvi kelpuuttaisi jatkossa : )

  VastaaPoista