perjantai 26. elokuuta 2011

Tossutuunausta, osa sata


Tossuhulluus alkoi karata käsistä. Löysin netistä Marian ateljeen kautta nahkatossujen kaavat ja ohjeen, joita muokkasin kangastossuille sopivaksi. Näistä tuli lähes buenot, vaatii pientä jo muokatun kaavan lisäsäätöä ja sitten alan olla tyytyväinen. Nämä siis jo 1-vuotiaan "kerhotossut" numero "aikamones".

Kuminauhakujat korvattu joustokantilla, tukikankaat muissa paitsi päällyskappaleissa.

6 kommenttia:

 1. Onnittelut sankarille! On pitänyt monia kertoja kommentoida, mutta jään aina odottamaan sitä rauhallista hetkeä kirjoittaa ja ajatella, mutta todistettavasti niitä ei tässä elämässä ole kuin näin keskiyön pimeinä tunteina, jolloin talo nukkuu. Ihania tossuja olet tehnyt, tosi suloisia kuoseja! Idea häälahjaksi tekemästäsi tilkkupeitosta oli myöskin mainio!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Ja voihan sitä vain lukea - ei tarvitse aina kommentoida : ). Terkkuja sinne!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kankaan olet raaskinut käyttää! Ja niin suloiset tossut tehnyt:) Jäänkin nyt vähäksi aikaa selailemaan sivujasi, muutama idea on jo ansiostasi syntynyt...

  VastaaPoista
 4. Kiitos : )! Siis kangas on vanhaa verhoa, sitä lienee jäljellä aika monien tossujen verran, joten raaskin käyttää : )! Hienoa, että jotain ideoita on tarttunut, samaa voisin sanoa takaisin : )!

  VastaaPoista
 5. Voi ku söpöt :)
  JA myöhästyneet onnittelut!!

  VastaaPoista