keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kolmannet kerhotossut


Perheen pienimmäiselle piti saada "kerhotossut". Kahdet ensimmäiset olivat fiasko - ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä! Kahdet ensimmäiset kun olivat liian pienet, kun eihän voi tehdä ensin yhtä mallikappaletta ja sovittaa että mahtuuko : )...

Sitten otin käyttöön uuden kaavan ja vanhan puuvillaisen pöytäliinan, ja tässä tulos. Tukikangasta on sekä reunassa että pohjassa, pohjassa lisäksi pul-kankaan laminoitu puoli alla eli lattiaa vasten (ei mitenkään kokeiltu, että toimiiko, mutta nyt kokeillaan!). Kaava on Ottobren 3/2006 lehdestä ja koko 21. Vinonauha Iinulta.

Kaikista parasta on se, että en ole vielä sovittanut näitä neidin jalkaan...eli voivat nämäkin olla liian pienet : )....


A little shoes for a one-year-old. Pattern: Ottobre 3/2006, fabric: old table cloth.
6 kommenttia:

 1. Kiitos! Ja voin kertoa, että mahtuivat - JUURI ja JUURI!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit ovat! Tulipa vaan mieleen, että neppari kiinnitys olis noissa hyvä niin osaisi neiti itsekkin laittaa kiinni :) Olettaen tietysti ettei osaa rusettia vielä tehdä?

  VastaaPoista
 3. : ) heh, ei kyllä rusetti vielä taitu, kun ikää on 1v 2 kk! Neppari hyvä idea!! Mietin itse asiassa tarraa tuohon, mutta neppari olisi vielä parempi eli kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä näillä kelpaa tassutella<3

  VastaaPoista