sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Suklaamarengit


Jos joku vie kielen mennessään, niin nämä. Ei nopeaa, mutta helppoa ja vievät taatusti makeannälän!

Suklaamarengit
noin 10 isoa / noin 20 pientä
Alkuperäinen resepti ja kuvalliset ohjeet: Kinuskissa, löytyy täältä.

4 valkuaista
3 dl sokeria
60 g tummaa suklaata sulatettuna


1. Mittaa valkuaiset ja sokeri kattilaan tai muuhun kuumutta kestävään astiaan. 
2. Kuumenna vesihauteessa noin 60-asteiseksi.
3. Ota astia pois vesihauteesta ja vatkaa sokeri ja valkuaiset vaahdoksi.
4. Lisää tumma suklaa joukkoon varovasti, vain hieman käännellen. 
5. Pursota leivinpaperille haluamasi kokoisia marenkeja.
6. 100 astetta, noin 1,5 tuntia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti