sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Gluteeniton After Eight juustokakku



Mmm, nams...ei mulla muuta :)...

Gluteeniton After Eight juustokakku
Alkuperäinen resepti: Leivotaan 3/2014, s. 58

Pohja
150 g gluteenittomia kauradigestivekeksejä
n.70 g margariinia tai voita

Täyte
200 g After Eight -levyjä
4 dl vispikermaa tai kuohukermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl tomusokeria

Koristelu
4-6 After Eight -levyä

1. Tee pohja: sulata margariini ja sekoita murustettu keksi joukkoon.
2. Painele pohjataikina irtopohjavuoan pohjalle.
3. Sulata noin 150 g After Eight -levyjä vesihauteessa / mikrossa. Huom! Jos sulatat mikrossa, levyt sulavat todella nopeasti eli kannattaa olla tarkkana! Hienonna loput suklaat karkeaksi.
4. Vaahdota kerma (ei liian kovaksi). 
5. Sekoita keskenään sulatettu ja hienonnettu After Eight, lisää tuorejuusto ja tomusokeri ja kääntele joukkoon kermavaahto. Levitä seos keksipohjalle.
6. Laita kakku pakastimeen muutamaksi tunniksi. Ota se esiin hieman ennen tarjoilua ja koristele karkeaksi hakatulla After Eight -suklaalla.

1 kommentti: