maanantai 25. huhtikuuta 2011

"Näin kiva hieno uusi takki!"


...itki E, kun tämä päälle puettiin. Vaikka takki nyt ensisovittamalla ei tuntunut olevan mieluinen, niin äiti siitä tykkää : ).

En ole koskaan ennen tehnyt minkäänlaista takkia, joten olen ylpeä, että jotensakin tässä onnistuin. Malli on Ottobren kääntötakki lehdestä 4/2007, mutta sovelsin sitä hieman. Jätin pois "hörhelöt", levensin hieman etukappaleita, jotta kappaleet menevät enemmän toistensa päälle, ja kiinnitykseksi laitoin tarran. Tarra on peitetty takkikorulla, joka on tehty Tildan tapaan. Ruusukkeen keskellä on nappi, johon laitoin vuorikangasta, metallisen korunosan ja kolme siemenhelmeä.

Takin päälliskangas on esikutistettua puuvillapellavaa Kangastukusta, vuorena on sitä sun tätä: ruutupuuvillaa ja hihoissa yksiväristä puuvillaa.
My first jacket ever and I'm so proud of it! The fabrics are cotton and linen, the attachment is decal. Pattern from Ottobre 4/2007. I made the jacket jewerly of pearls, metal pearl and fabric. Even though E did not like this that much, mom did : )!

5 kommenttia:

  1. Kiitos! Eiköhän se neitikin tähän totu : )!

    VastaaPoista
  2. Saan harvoin aikaiseksi kommentointia, mutta tämä on kyllä söpönen takki<3!!! E itkee varmasti sen takia, että takki on siitä niin ihana, että sitä harmittaa ettei se ole saanut aiemmin sellaista päällensä;)

    VastaaPoista
  3. tättä: joo, ihan varmasti sen takia itkee : ), mutta kiitos kannustuksesta : D!!!

    VastaaPoista