lauantai 2. huhtikuuta 2011

Apinoita ja sekalaisia väriyhdistelmiä


Voihan pieksut! Jätin sitten vähän viime tippaan parin pikkuneidin lahjat, joten kun kankaat eivät riittäneet siihen sun tähän, piti tehdä sitä sun tätä : ). Jännitin tuota apinatrikoon ja vadelmatrikoon yhdistämistä, mutta tulin siihen tulokseen, että jos ei muuten saletisti natsaa, niin apinat ovat joka tapauksessa aika hauskoja elukoita : ). Aplikointi on suora ideointi apinatrikoosta.


Kaavat on sovellettu Ottobren 1/2011 malleista nro 12 ja 14, 14 onkin samantapainen Farbenmixin Hannah-kaavan kanssa eli kivan simppeli. Tunika on 2-vuotiaalle ja kokoa 98, paita 4-vuotiaalle ja kokoa 122.


Sovituskuvattavan sain toiseen paidan malliin, Oiva tosin piti lahjoa, ei kuulemma enää suostu tyttövaatekuviin ja naamakin piti laittaa piiloon. Tämä lienee normaalia kohta 5-vuotiaan pojan käytöstä : ).


These "mixed-up" monkey clothes are birthday presents for 2- and 4-year-olds. The other one is a shirt and the other is a tunic. I wasn't quite sure how these two fabrics match, and since I couldn't make up my mind about the matching, I just decided to like the monkeys : ).

p.s. wonder why it's hard to get a nearly 5-year-old boy to try on girls' clothes...

3 kommenttia:

 1. Todella kiva piristys toi pinkki kangas!!!
  JA ihanat aplikaatiot, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllä omakin silmä tottuu, kun vähän aikaa näitä pällistelee. Pitäisi vain rohkeasti aina kokeilla kaikkea, eikä nirsoilla : )...

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot, sopii hyvin yhteen nuo kankaat! Pitääpä itsekin kokeilla tuota Hannahin tyyppistä tunikaa.

  VastaaPoista