perjantai 15. huhtikuuta 2011

KierrätysBATMAN

O:n synttäreihin viikko aikaa. Ja sinne pukeudutaan...vaikka Batmaniksi. Ja jos ja kun ei ole pukua, niin sellainen täytyy kuulemma värkätä.


Ei auttanut muu kuin lähteä isännän vaatekaapille etsimään kulahtanutta mustaa paitaa, josta saisi hyvät asusteet. Löytyi vanha pikeepaita, joka riitti hyvin vuorelliseen naamioon ja Batman-merkkiin. Kaavana uusimman SK:n kaava, toimii! Tässä koko 122/128 cm, menee vielä varmaan ainakin 8-vuotiaalle, jopa pieneen aikuispäähän : ). Lehdessä oli myös paita, jossa oli mielestäni aika kökkö lepakkomies, joten aplikoin Batmanin virallisen merkin O:n vanhaan paitaan...tai no, melkein virallisen: vapaalla kädellä piirretty ja taustana vanhaa keltavalkoraidallista kauluspaitaa :).


Sankari ihastui - äiti ilahtui. Nollabudjetilla naamiaisasu, ja vain viitta puuttuu. Lienee parasta suunnata seuraavaksi omalle vaatekaapille...


A Batman suit from old shirts! Hat pattern is from the newest Suuri Käsityölehti, the size 122/128 is suitable for about 4-8 year olds - even for older ones.

1 kommentti: