torstai 28. lokakuuta 2010

Kanelitankoja ja lisää joulukalentereita


Tuumasin, että joulukalenterihan on loistava joululahja kummilapsille, omien lasten kummeille tms. läheisille perheille. Tein kaksi joulukalenteripussukkaa ja uskallan ne nyt täällä julkaista, kun kielsin kumpaisenkin perheen äitiä lukemasta blogiani : D. Joulukuun päivät olen tehnyt tussilla ja tonttuleimasimilla...yritin päästää itseni jossain helpolla : ). Idea on, että vanhemmat laittavat henkariin aina uuden päivän sekä pussukkaan päivämäärän mukaisen lahjan tontuilta.


Pussukat on valmistettu pääosin vanhoista verhokankaista. Pussiin laitettavat lahjat ovat myös kierrätysteemalla tehtyjä pikkulahjoja: joulurunoja, joulutarinoita, kynttilöitä, kanelitankoja, tulitikkurasioita, neulatyynyjä ja pieniä askartelutehtäviä lapsille askartelutarvikkeineen jne. Näissä lähes nollabudjetin joululahjoissa on nimenomaan tärkeintä se ajatus, jota tiedän molempien perheiden arvostavan.

Toiseen pussukkaan laitoin sieninapit (kangas Iinulta) ja sovelletuin solmupistoin yksityiskohtia. Kuvat ovat silityskuvia.

Pussukka jääkin sitten perheille muistoksi, ja sitä voi käyttää myös ensi vuonna joulukalenterina.


2 kommenttia:

  1. Kiva idea ja kauniisti toteutettu!

    VastaaPoista
  2. Koska blogikielto on nyt kumottu, niin eräs kummitädeistä täällä perheineen kiittelee suloisesta joulukalenterista! Tonttu käy ahkerasti joka aamu laittamassa jonkun paketin. Lapset ihmettelevät onko tontulla avain meidän kotiimme?!?!? ;)

    VastaaPoista