torstai 7. lokakuuta 2010

Ensimmäinen joulukalenteri


Tulevan joulun ensimmäinen joulukalenteri syntyi omille lapsille. Sen sijaan että olisin tehnyt 24 luukun kalenterin (pahimmassa tapauksessa kolmeen kertaan), tein yhden, jossa on jokaiselle lapselle oma luukku eli tasku. Jokaisessa luukussa on kirjailtu lapsen nimen ensimmäinen kirjain. Kalenterin saa kiinni esim. henkariin. Aloitin pehmonumeroiden tekemisen ykkösestä (luonnollisesti), mutta ajanpuutteen vuoksi teen todennäköisesti numerot pahvista : ). Joulukalenteriin ilmestyy tarroja, namusia, tehtäviä yms. pientä kivaa...josko tänä jouluna katsoisi yllätykset valmiiksi, ettei tarvitse herätä aamulla aikaisin etsimään jotakin kalenterikelpoista : )...

Pohjakankaana on vanha verhokangas, välissä on vanu, ja muut kankaat ovat Iinulta (ja näihin jouluisiin kuoseihin ihastuin kyllä täysin!). Kiinnitys on tarroilla.6 kommenttia:

 1. Kiva idea! Tosiaan, ei tarvitse välttämättä aina tehdä niitä 24 luukkua.. Kivoja juttuja sulla muutenkin täällä blogissasi. En olekaan ennen täällä käynyt. Alanpas käydä :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kalenteri ja hyvä idea tehdä vain "yksi"! Minulla kanssa kalenterin teko kankaiden leikkuun asteella, teen pieniä joulusukkia. Tänävuonna ei kyllä vielä tarvita muuta kuin koristeena, tyttö kun on sen verran pieni, mutta tehdään nyt kun on inspiraatiota. =)
  Tänne eksyin pari päivää sitten ekan kerran ja täältä löytyy aivan ihania ompeluksia!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja tervetuloa : )! Minäkin teen jatkuvasti uusia blogilöytöjä, harmittaa vain kun aikaa ei ole tehdä kaikkea ihanaa ja inspiroivaa, mitä muualtakin löytyy! Kiva saada uusia sananvaihtajia!

  VastaaPoista
 4. Ompas kiva kalenteri! Saapas nähdä tuleeko tämä kommentti perille. Muutamat aiemmat ovat tulleet bumerangina oman sähköpostin roskapostiin :O

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea jokaiselle yksi oma luukku. Minäkin olen suunnitellut tekeväni kalenterin, saas kattoo millanen tulee :)

  VastaaPoista