sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Gluteeniton kardemummapannari


Me-lehden tämän kuun numerossa oli ohje kardemummapannariin. Kokeilin sitä hieman sovellettuna ja gluteenittomana. Toimii.

Kardemummapannari

2½ dl gluteenitonta jauhoseosta
3/4 tl suolaa
½ dl sokeria
1 tl kardemummaa
4 dl maitoa
2 munaa
½ dl rypsiöljyä

Lisäksi:
banaania viipaleina

Oheen:
jäätelöä ja vaahterasiirappia

1. Sekoita taikinan ainekset. Anna turvota hetki.
2. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle tai laita muffinssivuokiin (jos laitat vuokiin, niin voitele ne ensin!).
3. Pilko banaania joukkoon.
4. Paista uunissa n. 200 asteessa kunnes kypsää.
5. Tarjoa esim. jäätelön ja vaahterasiirapin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti