sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Banaanimuffinssit (G+L)


On tullut jälleen aika julkistaa resepti, joka on helppo ja nopea. Bonuksena kerrottakoot, että näitä voisi kutsua myös synnytyksen käynnistäjä -muffinsseiksi, sillä tällä reseptillä leivotun muffinssin syötyään ystäväni lähti synnyttämään ;)....


BANAANIMUFFINSSIT

3 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta (tai gluteenittoman jauhoseoksen ja kaurajauhon tai maissitärkkelysjauhon sekoitusta)
3 tl leivinjauhetta
1,75 dl sokeria
3 banaania (soseuta!)
1 muna
0,75 dl öljyä
½ dl laktoositonta maitojuomaa

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
3. Lusikoi vuokiin. 
4. 200 astetta, noin 14-15 min.
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti