tiistai 31. toukokuuta 2011

Pitsiliinaa ja viirejä prinsessasynttäreille


Kuopuksemme täyttää huomenna 1 v. Torstaina juhlistetaan suvun ja läheisten voimin prinsessasynttäreiden merkeissä. Luulisi tietenkin, että tämä höperö pitsin ja hellusen ystävä olisi ideoinut tällaiset synttärit, mutta totuus on kuitenkin se, että perheemme 5- ja 6-vuotiaat pojat ovat idean takana: siskolle täytyy saada prinsessasynttärit!


Siispä olen kahden apulaisen voimin ommellut viirejä tilkuista ja pöydälle valmistui myös vaaleanpunainen pitsiliina. Enpä ole ikinä virkannut pitsiliinaa, joten vaikka tuosta ei täydellistä tullutkaan, niin onnistumisen kokemuksen sain kuitenkin : ). Ehkä joku ohje olisi auttanut, mutta kun "piti vain tehä ihan ite omasta päästä". Lankakaan ei ollut ohuin mahdollinen vaan novitan miami, koukku nro 4. Liinan kaveriksi löysin vanhan beigen pienemmän pitsiliinan.


Some "stuff" for 1-year-old's princess-birthday party: pink lace cloth (from Novita's Miami, crochet hook number 4) and pennants. I've had my two boys helping me out - the princess party is their idea, not mine : ).

2 kommenttia: