maanantai 2. toukokuuta 2011

Elämän kiertokulku


Elämän kiertokulku näkyy vaatteissa: vanhasta tehdään uutta, käyttämättömästä tulee käytettyä tai pienestä saadaan tuunauksella sopiva. Meillä tämä lähti alunperin omasta hääpuvusta, josta tein kastemekon. Sen jälkeen kiertokulkuun on pujotettu vaate jos toinenkin...
Tässä legginssit on tehty vanhasta t-paidasta ja tunika H&M:n äitiystunikasta (kuva alla), jota käytin odottaessani E:tä. Tunikassa oli valmiiksi kivat yksityiskohdat: laskostukset edessä ja rypytys takana - nämä siis hyödynsin suoraan. Kaava on Ottobren Jänöheinä (sovelletusti), legginssien kaava on myös jonkun vanhan OBn tightsien kaava, johon lisäsin vyötärölle korkeutta kestovaippaa ajatellen.
These pieces are sewed from and old t-shirt and a tunic. Circle of life : )

4 kommenttia:

 1. Voi ku ihanaa hyötykäyttöä :)
  Nätti setti!

  Mulle tulee jostainsyystä mailivirheilmoituksia s-postiini välil kun kommentoin sinulle :(, ei kyl tietoa mist johtuu,jospa se ois väliaikainen juttu ja itse kommentit on vissiin näkynyt oikein... (jos sulla tulee kommentti-ilmoitukset s-postiin, niin oisko s-postisi aika täynnä?!)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ja hienosti kierrätetty!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Ja Sani: onpa jännä juttu, täytyypä tarkastella asiaa...kommentit on kyllä tulleet ihan ok! Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 4. Lähemmän tarkastelun jälkeen: en kyllä ymmärrä yhtään mistä tuo johtuu, mutta huomasin, että saan itsekin "vikailmoituksia", jos s-posti ei mene perille vanhaan osoitteeseeni (jota ei siis ole enää edes olemassa). Kaikissa asetuksissa on kuitenkin voimassa oleva s-postiosoite. Toivottavasti on väliaikaista, ettei aina pommittele sinua, kun kummentoita : )!

  VastaaPoista