keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Vekkuli apinaslipoveri


Olen yrittänyt näissä käsityöhörhelyksissäni pitää yllä ns. tarveajattelua. Tämä ei ole aina oikein toiminut, mutta nyt tälle slipoverille oli oikeasti tilaus. Jotain hauskaa, ohutta ja vekkulia - sellaista, mikä menee synttäreillä, pikkujuhlissa ja kera kauluspaidan tai tavallisen t-paidan. Kangas on Iikku-Kiikusta, ja kohta 5-vee pikkumiehemme sai valita kankaan itse. Oli mukana jopa kaavan leikkaamisessa, joten lopputulos oli jopa iloisempi asia kuin olisi odottanut : ). Isommalle vekkulille on tulossa valasslipoveri...sitä odotellessa....
P.s. Täytyy kyllä kiittää Ottobrea. Tämän slipoverin ohje nimittäin löytyy lehdestä nro 6/2007 (muistaakseni), mutta lehti on loppuunmyyty enkä saanut sitä käsiini mistään. Joten yhteys Ottobreen ja laittoivat sieltä tulosteen kaavasta parissa päivässä, hinta postikuluineen 4 €. Nopeaa, ihanaa palvelua, KIITOS!

This vest was "a need". Something funny and practical for birthdays and little parties - with a dress shirt or with an ordinary t-shirt. The fabric is from Iikku-Kiikku.

2 kommenttia:

  1. Hauska slipoveri, juuri tuollainen pienelle pojalle sopiva kangaskin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno! Ja tosiaan menee hienosti kauluspaidan kanssa juhlatamineinakin! :)

    VastaaPoista