lauantai 12. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger -tunnustus

Sain tällaisen tunnustuksen Viipulan bloggaajalta. Iso kiitos!

Tunnustuksen ohessa tuli muutamia tehtäviä. Tässäpä siis vastauksia:

1.) Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäinen postaus blogspottiin on tehty 17.5.2009, eli minullakin on kohta 2-vuotissynttärit. Sitä ennen pidin hetken aikaa vuodatus-blogia, mutta blogimaailma oli minulle aika vieras vielä kun aloitin tämän blogini.


2.) Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Pääpaino on erilaisilla nykerryksilläni – liittyvätpä ne sitten mihin tahansa : ).


3.) Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna kaikkiin muihin?
Ei varmaan mikään : ). Taitavia tekijöitä on Suomi täynnä ja tämä blogimaailma on kuin suuri virtuaalivertaisryhmä, joka kokoaa samoista asioista kiinnostuneet yhteen. Eli eroaako joukosta vai ei – sillä ei ole minulle juurikaan merkitystä. Pääasia on että on homma toimii ja saa palautetta (lainatakseni vanhaa kunnon Kummelia…).


4.) Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Hyvä kysymys, johon en kyllä osaa hyvin vastata. Lienee niin, että koska hyvät ideat kannattaa aina ottaa myös omaan kokeiluun, niin paitsi että saan muilta inspiraatiota, haluan myös jakaa sitä.


5.) Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Muutama lisätunti vuorokauteen ei varmaan olisi haitaksi. Eli enemmän aikaa tehdä tekeleitä, jotta ehtisi enemmän päivittelemään blogiakin. Ja voisihan sitä sitten panostaa tuohon blogin estetiikkaankin enemmän….


Ihania blogeja on kasa, ja aika monet näyttävät jo saaneen tämän tunnustuksen useaan otteeseen. Joten mietin ja harkitsin ja annan tämän tunnustuksen nyt poikkeuksellisesti yhdelle uudelle, juuri bongaamalleni inspiraation lähteelle:

Sinisiä unelmia, http://sinisiaunelmia-tupuna.blogspot.com/

1 kommentti: