torstai 31. heinäkuuta 2014

Gluteeniton mutakakku


Mmmm. Ei mulla muuta.


Gluteeniton mutakakku 
(pieneen vuokaan)

2 munaa
2 dl sokeria
1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
4 rkl kaakaojauhetta
½-1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua margariinia / voita / öljyä

tomusokeria


1. Vatka munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää jauhot, joihin lisätty kaakaojauhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe. 
3. Lisää rasva. Sekoita taikina tasaiseksi.
4. Paista 175 asteessa n. 15-20 min. Huom! Kakun pitää jäädä pehmeäksi (jopa löysähköksi), kiinteytyy jäähtyessään "mutamaiseksi".
5. Koristele tomusokerilla. Tarjoa jäätelön / kermavaahdon kanssa.

1 kommentti:

  1. Tätä on tullut tehtyä jo useamman kerran. Vakileipomus alakulon iskiessä ja muutenkin. :D linkkasin tämän omaan blogiinkin. Kiitos reseptistä!

    VastaaPoista