torstai 31. heinäkuuta 2014
Gluteeniton mutakakku
Mmmm. Ei mulla muuta.
Gluteeniton mutakakku
(pieneen vuokaan)
2 munaa
2 dl sokeria
1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
4 rkl kaakaojauhetta
½-1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua margariinia / voita / öljyä
tomusokeria
1. Vatka munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää jauhot, joihin lisätty kaakaojauhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe.
3. Lisää rasva. Sekoita taikina tasaiseksi.
4. Paista 175 asteessa n. 15-20 min. Huom! Kakun pitää jäädä pehmeäksi (jopa löysähköksi), kiinteytyy jäähtyessään "mutamaiseksi".
5. Koristele tomusokerilla. Tarjoa jäätelön / kermavaahdon kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tätä on tullut tehtyä jo useamman kerran. Vakileipomus alakulon iskiessä ja muutenkin. :D linkkasin tämän omaan blogiinkin. Kiitos reseptistä!
VastaaPoista