lauantai 22. kesäkuuta 2013

Gluteeniton mansikkakakku


No nam. Niinhän siinä taas kävi, että tämä kakku hävisi jonnekin. Reseptikokeilu päättyi siis myönteiseen lopputulokseen :).

Alkuperäinen löytyy täältä. Tässä tekemäni muunnokset:

- korvasin vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella 
- suklaana käytin Fazerin tummaa suklaata
- tein kakun normaalikokoiseen pyöreään täytekakkuvuokaan ja leikkasin kakun kahteen osaan (olisin voinut leikata kolmeenkin :)).
- käytin täytteeseen kuohukerman sijasta laktoositonta vispikermaa 4dl ja vaniljarahkankin tuplasin eli käytin kaksi purkkia. Eikä ollut yhtään liikaa :). Sokeria laitoin täytteeseen kuitenkin ohjeen mukaisen määrän, mutta tämä on makuasia...

Erittäin helppotekoinen ja maukas täytekakku, päätyy varmasti useamminkin meidän kahvipöytään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti