tiistai 1. toukokuuta 2012

Sokeria korvassa ja punaiset saappaat


Meillä koko vapun aika on vietetty ulkona. Luonto on kevään edetessä muuttunut äänekkäämmäksi, vihreämmäksi ja viimeisenä bonuksena lähijärven jäät ovat lähteneet. Rouva Aurinko on muistanut meitä päivittäin, joten ruokailukin sujuu ulkona jo mukavasti.

Vapunpäivää vietimme ystäviemme luona, pääasioina munkin, lettujen ja muiden herkkujen nautiskelu. Munkit teimme itse, tai no, minä vain maistelin, ja sittenhän sitä sokeria oli korvissakin. : ) Meillä mies on perinteisesti tehnyt munkit joka vappu ja tänä vappuna niihin lisättiin vielä herkullinen vaniljatäyte.

Vesi-ilmapalloja, punaiset kumisaappaat ja kuplivainen hetki ystävien kera = vapuniloa!


6 kommenttia:

 1. Kontiot ovat parhaat puutarhasaappaat. Punainen väri on uskomattoman energinen.

  VastaaPoista
 2. lahkeet saappaiden päällä olis parempi...

  VastaaPoista
 3. Nuo kannattais puhdistaa! Pesu vedellä ja sipaisu silikonia pintaan niin pysyvät kauniin kiiltävinä. Ja lahkeet varren sisään, kuten kuvassa oikeaoppisesti ovatkin.

  VastaaPoista

 4. Anonyymi edellä on aivan oikeassa,saappaat kannataa pestä ennenkuin huomaa että lika on pinttynyt kiinni saapaisiin.
  Pilasin edelliset vihreät kontiot,mutta nykyiset punaiset kontiot pestä hurautan koneessa muun pyykin seassa pari kertaa vuodessa. Pysyvät kauniina pitkään ja jalassa onmyös sisäpuolelta aina puhdas saapas.
  Pesu 50 astetta ,pesuaineena serto !
  Kevätterveisin : Pirkko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vihjeestä. Vaaleapunnaiset HAI-saappaat olen pessyt jo kahdesti. Noin vuoden välein,koska en käytä kumppareita kovin paljon.SUOSITTELEN KAIKILLE.

   Poista