sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mitä löytyy pienen tytön huoneesta?


Pienen tytön huoneesta löytyy sänky. Sen on tehnyt isoisoisä, siinä on nukkunut jo yksi jos toinenkin ja se on jo kertaalleen maalattu. Sängyllä pötköttää nalle, jonka tyttö sai pieneltä pojalta ja tyyny, jonka tytön äiti osti Ikeasta. Sinisen tilkkupeiton on tehnyt Vilpun pajan työtoiminta ja punaisen tytön äiti.


Pienen tytön huoneesta löytyy maatuska, ja Herra Hakkarainenkin. Maatuska on matkannut mummon ja papan reissulta jo kauan sitten ja isoveli sai Hakkaraisen pienenä vauvana lahjaksi.


Pienen tytön huoneesta löytyy orava. Sen on tehnyt kummitäti ja se on niin ihana, että sitä on pusuteltu, halailtu, kuljetettu mukana ja sen kanssa on myös nukuttu.


Pienen tytön huoneesta löytyy verho, jonka kummitäti löysi kirpputorilta. Kalakin siellä ui, sen pieni tyttö teki äidin kanssa kerhossa. Pienen tytön huoneessa on luistimet ja siivet. Kun pieni tyttö syntyi, hän sai luistimet lahjaksi - ovat vielä isot, mutta odottavat seinällä ensi talvea. Keijun siivet toi nekin ihana höpsöttäjä-kummitäti, niillä on kiva lentää, vaikka ne olisivat ihan vain kädessä.Pienen tytön huoneessa on soittorasia, jonka tyttö sai kastelahjaksi. Tytöllä on myös yksi vaaleanpunainen kenkä...vain yksi, koska toinen hukkui viime kesänä Särkänniemessä. Onneksi toinenkaan ei mahdu enää jalkaan, toisenkaan kengän hukkaaminen ei harmita niin paljon. Pienellä tytöllä on myös käsilaukku, jota äiti ei enää käytä. Sinne voi laittaa vaikka hevosen.
Pienen tytön huoneessa on rasioita kaikkea ihanaa pientä tavaraa varten. Yhdessä on hiuslenkkejä, yhdessä pikkunukkeja ja yhdessä soittimia. Soittimet ovat hyviä erityisesti silloin, kun perustaa orkestereita tai laulaa ti-ti-nallea. Rasiat tytön äiti osti Tiimarista, soittimia on kerätty jo isoveljille. 
Pienen tytön huoneessa on myös ankka. Se on oikeasti kylpyankka, mutta se on paljon kivempi kuivalla maalla. Ankan kaverina tytön huoneessa on joskus veli - se rakentaa robotteja ja pötköttelee tytön sängyssä.


Pienen tytön huoneessa on paljon lisää muistoja. Ihanan kortin tyttö sai pieneltä pojalta ja isin vanhat kengätkin löytyvät sieltä. Kun veli antoi ensimmäisen pusun, äiti otti kuvan ja laittoi senkin pienen tytön huoneeseen. Mandoliini on mummun ja papan reissulta - ja siitä reissusta on aikaa. Pieni kiulu on eksynyt huoneeseen kuljeskeltuaan ensin kaikissa muissa huoneissa.
Pienen tytön huoneessa on nukkekoti. Sen pieni tyttö sai, kun kolme pientä tyttöä ei enää leikkinyt sillä. Nukkekodista löytyy myös tytön ja veljen yhdessä tekemät kehdot.Pienen tytön huoneesta löytyy muitakin kivoja leluja. Siellä on mm. junarata, äidin tekemät muistipelikortit, ja sorminukkeja, joita joskus aikoinaan myytiin Vilpun Vintillä.

Näistä on pienen tytön huone tehty : D.

 A little girl's room - filled with items and toys that all share a story. 

2 kommenttia: