tiistai 17. tammikuuta 2012

Anna huhuu-hali...


Aiemmin tein kaksi pöllökorttia ja pöllöistä innostuneena tein samantyyppiset pöllöpehmot lahjavarastoon kahta pientä tyttöä odottamaan. Kaava on molemmissa pöllöissä sama, mutta toisessa on käytetty vanhan paidan ribbitrikoota, joten pöllölle kävi kuin monelle syöpölle konsanaan: se vähän venähti leveyttä : ). Muutenkin vanhoista paidoista ja kangastilkuista löytyi mukavasti materiaalia pöllöilyyn.

Pöllöt tarvitsivat tietysti myös villaiset kaulahuivit, joten tein helmineuloksella + virkkauksella pöllöille lämmikkeet. 


Jonkin aikaa sitten tilasin Vistaprintin tarjouksesta leimasimen, jonka otin vasta nyt käyttööni. Sillä saa kätevästi painettua oman tunnisteen sinne sun tänne - tosin teksti on todella pientä. Eli suosittelisinko vaiko enkö - en tiedä : )!

Two owls - hugging : ). Materials: wool, old shirts, old fabrics, some new fabrics. Kaunis Helmi -stamper from Vistaprint - the text in it is way too small.4 kommenttia:

  1. Ihania pöllöjä! Sekä kortit että pehmot, värimaailma toimii tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Kivoja ompeluksia :) Vistaprintiltä olen myös tilannut itselleni leimasimen. Ihan käteväksi olen sen todennut :) Tosi kiva tuo sinun nimikointilappunen!

    VastaaPoista