tiistai 27. syyskuuta 2011

Ruokareseptikalenteri


Olen innostunut kalentereista! Mikä loistava joululahja ja toisaalta: joululahjan saa antaa jo 1.12.! Koska olen jo kieltänyt osaa ystävistäni lukemasta blogiani, voin päivittää ensimmäisen kalenterin, jonka tarkoituksena on ilahduttaa kuopuksemme kummeja ihanilla jouluisilla ja uuteen vuoteen sopivilla ruoka- ja juomaresepteillä. Jouluaattona kalenterista kuoriutuu kankaiset lautasliinat sekä virkatut ja koristellut lautasliinapidikkeet. Kalenteriyllätysten materiaaleina on käytetty pitsiä (valmista / itse virkattua), koristeita, helmiä, papereita, vanhaa tapettia, nauhaa jne. Kallista: ei. Ajatusta: joo ja paljon ja lämmintä sellaista.

Ajattelin, että jos jollakulla muullakin on lahjalistallaan ihminen, joka tykkää laittaa ihanuuksia, niin tämän idean saa vapaasti kopioida (ja tämä on muuten piiiiiiiitkä päivitys)!

1.12. kalenterista löytyy lahjakäärö, jonka sisällä on hyllypaperilla päällystetty rasia reseptejä varten. Rasia on vanha kännykän laatikko, joten onneksi Nokia-tekstit peittyivät : ). Lisäksi koristeena leimasinkuva, kukkasia (ihme!) ja nauhaa.


2.-23.12. kalenterista löytyy n. A6-kokoisia kortteja, joissa jokaisessa on yksi resepti. Kaikki on tehty samaan tyyliin, mutta eri tavalla. Reseptikuvat leikattu lehdistä, reseptit käsin
kirjoitettu taakse.
24.12. Lautasliinat uuden vuoden tapaan värikkäästi. Kaikki pitsi"hörhelöt" ovat erilaisia ja erivärisiä - pois liukuhihnameininki joulustakin!My first Christmas calender to a friend. Theme: foods and drinks.

4 kommenttia:

  1. Onpa ihana lahja ja niin kauniisti tehty!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja sehän vasta lämmittää mieltä, kun tietää, että lahjan saajankin mieltä lämmittää : D!

    VastaaPoista