perjantai 11. helmikuuta 2011

Pingviini rintakarvoilla

Ajattelin jatkaa kaulaliinakehitystyötä eläinsaralla. Tarkoituksenani oli tehdä hempeä pöllöpingviini (tai joku sen tapainen) ja oikeastaan olin aika iloinen, että siitä tuli "näköinen". Lapsen suusta kuului kuitenkin karu totuus, sillä kun näytin kaulaliinaa esikoiselleni, hän kysyi, että "miksi tuolla pingviinillä on rintakarvat?"

Päätin syyttää kovaa pakkasta ja sisällä kökkimistä rintakarvamokasta, mutta rintakarvat saivat jäädä : ).

Silmiksi laitoin heijastinkangasta, ainakin jotain hyötyä muuten epäilyttävästä otuksesta...This scarf was meant to be a lovely penguin-owl. I thought I kind of succeeded until my six-year-old asked: "why the penguin has chest hair?".

Still, the chest hair was there to stay : ). I totally blame the cold cold weather and must-be-inside days for this failure...

p.s. The eyes are made from reflector fabric.

2 kommenttia:

  1. Moi! Onpas veikeän näkönen kaveri! :) Kiva idea, ja mun mielestä ihan huippua että ei olekaan just aidon näkönen vaan ihan omanlaisensa rotu! :D Heijastinsilmät on hyvä juttu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos positiivisesta palautteesta : ). Lämmittää kummasti sydäntä! Ja voihan kaulaliinan aina laittaa väärinpäin, jos rintakarvoista tulee iso ongelma : )!

    VastaaPoista