torstai 9. syyskuuta 2010

Sängystä sohvaksi

Tätä sohvaprojektia työstin tovin. Sohvana on yli 30 vuotta vanha lasten sänky, jonka mieheni pappa teki alunperin miehelleni. Väri sängyssä oli sininen. Kaksi vanhinta lastamme on jo nukkunut sängyssä, mutta ongelmaksi on muodostunut "välitila", eli aika, kun kukaan ei tarvitse sänkyä. Minä en enää olisi raaskinut laittaa puista ihanaa sänkyä varastoon vaan päätin tehdä siitä sohvan. Lasten kanssa sahattiin toinen laita pois, sänky hiottiin ja maalattiin. Patja sai päälleen tilkkupeiton ja istuimina toimivat vanhasta sohvasta otetut irtotyynyt, jotka päällystin. Nämä tyynyt ovat sen verran mukavan isot ja pehmoiset, että toimivat lapsilla myös lattiaistuintyynyinä.

Selkänojatyynyjen päälliskankaat ovat PeeKaalta ja Ellokselta, pilkullinen jostakin muualta : ). Istuintyynyjen päälliskangas on Ompelun Ihanuudesta. Tilkkupeiton teetin Vilpun pajan työtoiminnassa, tekivät ihanaa työtä : ).

Ja sohvasta tulee taas sänky, kun sohvan kääntää siten, että laita on ulospäin : ).


2 kommenttia:

  1. Hei, Ratulassa tehtiin viime jaksossa kans vanhasta samanlaisesta sängystä sohva! Tosi hyvä idea. Ja nätti siitä tuli!

    VastaaPoista
  2. Muistelinkin, että Ratulassa tehtiin myös näin : )! Liekö alitajuntaisesti ajatus lähtenyt sieltä : )?!

    VastaaPoista