lauantai 22. kesäkuuta 2013
Gluteeniton mansikkakakku
No nam. Niinhän siinä taas kävi, että tämä kakku hävisi jonnekin. Reseptikokeilu päättyi siis myönteiseen lopputulokseen :).
Alkuperäinen löytyy täältä. Tässä tekemäni muunnokset:
- korvasin vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella
- suklaana käytin Fazerin tummaa suklaata
- tein kakun normaalikokoiseen pyöreään täytekakkuvuokaan ja leikkasin kakun kahteen osaan (olisin voinut leikata kolmeenkin :)).
- käytin täytteeseen kuohukerman sijasta laktoositonta vispikermaa 4dl ja vaniljarahkankin tuplasin eli käytin kaksi purkkia. Eikä ollut yhtään liikaa :). Sokeria laitoin täytteeseen kuitenkin ohjeen mukaisen määrän, mutta tämä on makuasia...
Erittäin helppotekoinen ja maukas täytekakku, päätyy varmasti useamminkin meidän kahvipöytään!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti