sunnuntai 5. toukokuuta 2013
Mantelisuklaatryffelit (G+L)
Tähän ei ole muuta lisättävää kuin että NAM. Nämä ovat juuri niitä omia pieniä herkkuhetkiä varten ja tryffelit säilyvät hyvin jääkaapissa. Aineksia ei tarvita pilvin pimein ja vaikka tryffelit tehdään vaiheittan, näiden tekeminen luonnistuu aloittelevaltakin karkkinikkarilta!
Alkuperäinen resepti ohjeineen löytyy täältä, itse muokkasin sitä hieman, tässä oma versioni:
MANTELISUKLAATRYFFELIT (G+L)
pohja:
150 g mantelimassaa
75 g leivontamargariinia
2 munaa
tryffeleiden päälle:
100 g laktoositonta suklaata (sulatettuna)
kuorrutus:
200 g Pirkan tummaa luomusuklaata
tryffeliseos:
100 g Pirkan tummaa luomusuklaata
2 ½ rkl laktoositonta kuohukermaa
1 rkl leivontamargariinia
1 rkl kahvia
Ohjeistus löytyy siis täältä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
No onpas herkullisen näköisiä:). Onko Pirkan luomusuklaa gluteenitonta?
VastaaPoistaJoo, on aika nameja :). Siis on gluteenitonta! Tarkempi jaottelu aineksista löytyy täältä: http://www.pirkka.fi/tuotteet/62143-pirkka-reilun-kaupan-luomu-tumma-suklaa-100-g
VastaaPoista