sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mantelisuklaatryffelit (G+L)

  
Tähän ei ole muuta lisättävää kuin että NAM. Nämä ovat juuri niitä omia pieniä herkkuhetkiä varten ja tryffelit säilyvät hyvin jääkaapissa. Aineksia ei tarvita pilvin pimein ja vaikka tryffelit tehdään vaiheittan, näiden tekeminen luonnistuu aloittelevaltakin karkkinikkarilta!

Alkuperäinen resepti ohjeineen löytyy täältä, itse muokkasin sitä hieman, tässä oma versioni:


MANTELISUKLAATRYFFELIT (G+L)
 
pohja:
150 g mantelimassaa
75 g leivontamargariinia
2 munaa

tryffeleiden päälle:
100 g laktoositonta suklaata (sulatettuna)

kuorrutus:
200 g Pirkan tummaa luomusuklaata

tryffeliseos:
100 g Pirkan tummaa luomusuklaata
2 ½ rkl laktoositonta kuohukermaa
1 rkl leivontamargariinia
1 rkl kahvia

Ohjeistus löytyy siis täältä




2 kommenttia:

  1. No onpas herkullisen näköisiä:). Onko Pirkan luomusuklaa gluteenitonta?

    VastaaPoista
  2. Joo, on aika nameja :). Siis on gluteenitonta! Tarkempi jaottelu aineksista löytyy täältä: http://www.pirkka.fi/tuotteet/62143-pirkka-reilun-kaupan-luomu-tumma-suklaa-100-g

    VastaaPoista